Grondwerk, dé basis van een goede relatie met jouw paard.
Hoe tof zou het zijn als je aan de relatie met jouw paard kunt werken, plezier kunt beleven met elkaar én kunt werken aan wederzijds vertrouwen?
Dat kan ik jou bieden 👍🏻😁
Het is vanaf nu mogelijk om een Grondwerk workshop op jouw locatie te organiseren.
We gaan naast de basis grondwerk oefeningen (diverse manieren van leiden en volgen, halthouden en achterwaarts) aan de slag met diverse materialen (o.a. balkjes, brug, speciekuipen, pionnen, balans kussens).
👉🏻 Het is géén obstakel/schriktraining, het doel is vooral om jouw paard te helpen bij de bewustwording van zijn gehele lichaam, mentale oefeningen te geven waarover het mag gaan nadenken, samen met jou en vooral plezierig en ontspannend samen bezig zijn.
Na het volgen van een Grondwerk workshop ga je naar huis met kennis over hoe jij met eenvoudige materialen jouw paard mentaal kunt uitdagen, het kunt helpen in bewustwording van het lichaam, plezier kunt ervaren in samenwerken én dat er meer bestaat dan rijden alleen 😉
Geschikt voor paarden in vele leeftijdsgroepen, ook voor paarden die om bepaalde redenen niet meer bereden mogen worden maar wel vanaf de grond nog in gezet mogen worden. Ook geschikt voor jonge paarden, de oefeningen zijn laagdrempelig en aan te passen aan de leeftijd/kennis van het paard.
Deelname tarief ligt tussen de 35 en 65 euro p.p. exclusief reiskosten. Tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.
Workshop duurt gemiddeld ca. 2 uur inclusief een klein deel theorie. Minimale aantal deelnemers is 2 personen. Het dragen van handschoenen is verplicht.
Mail naar paardenfreestyletraining@gmail.com
Of app/bel naar 06 238 555 02